Puritea in de horeca

Welkom in de wereld van thee, waar elk slokje een ervaring is en elk blaadje een verhaal vertelt.

De Puritea beleving

Onze standaard is theeperfectie. We verleggen voortdurend onze grenzen en leggen de lat steeds hoger om ervoor te zorgen dat elk kopje de beste thee is die jouw klanten ooit hebben gedronken. Van nieuwsgierige beginnelingen tot doorgewinterde theedrinkers, onze selectie is geschikt voor iedereen en ongeëvenaard.

Klinkt dit als iets waarin je geïnteresseerd bent?

Waarom kiezen voor Puritea

KWALITEITSTHEE UIT SRI LANKA

We zijn leiders geworden in de theespecialiteiten industrie door één simpele missie te volgen: thee van de hoogste kwaliteit leuk en toegankelijk maken voor iedereen. We blijven inkopen doen bij de meest gerenommeerde en creatieve theeplantages over de hele wereld en plukken altijd met de hand de fijnste blaadjes voor de beste smaak en het beste aroma.

GEVARIEERD PRODUCTAANBOD

Van klassieke zwarte thee tot rustgevende kruidenthee en energiegevende chai latte, onze uitgebreide collectie voldoet aan elk smaakprofiel en elke wellness behoefte.

UNIEKE BLENDS

We creëren al onze theesoorten tot in de puntjes, waarbij zorgvuldig traditionele ingrediënten worden gebruikt, Sri Lanka's meest unieke gebieden worden verkend en nooit eerder vertoonde blends worden ontwikkeld om een impactvolle (en onvergetelijke) ervaring te creëren.

ETHISCHE EN DUURZAME INKOOP DOOR DIRECT TRADE

Bij onze keuzes staat positivitea centraal. We zijn er trots op dat we theezakjes van hoge kwaliteit aanbieden die plantaardig, plasticvrij en biologisch afbreekbaar zijn en onze losse theeën 100% composteerbaar zijn.

Samenwerking voor succes

SPECIALE HORECAPRIJZEN

Krijg toegang tot concurrerende horecaprijzen die ervoor zorgen dat jouw marges aantrekkelijk blijven terwijl je uitzonderlijke kwaliteit levert aan jouw klanten.

VAKKUNDIG ADVIES

Trek de aandacht van jouw klanten met onze leuke en toegankelijke educatieve content, die hen helpt de nuances van verschillende theesoorten, trektijdtechnieken en nog veel meer te begrijpen en te waarderen!

ONDERSTEUNING WEDERVERKOOP

Ons team kan advies geven over optimale schappositionering en flexibele verkoopmodellen die bewezen hebben klanten aan te trekken en te binden en die zorgen voor extra verkoop en goede marges.

PERSOONLIJKE SERVICE

Stem je theeaanbod af op de je klantendoelgroep door exclusieve selecties aan te vragen, zodat je horecazaak een echte one-of-a-kind bestemming wordt voor theeliefhebbers.

Onze partners

EN 500+ ANDERE HORECAZAKEN

Neem contact op

Klaar om de wereld van thee naar jouw horecazaak te brengen? Laten we dit samen doen! Neem contact op met ons team via het contactformulier en we nemen zo snel mogelijk contact met jou op.

De beste kwaliteit

Wij importeren alleen de beste thee uit Sri Lanka: geurig, vers en zonder kunstmatige toevoegingen.