Creeer een unieke beleving

Pure thee voor in de horeca

Puritea maakt van thee drinken een beleving en is ideaal als thee in de horeca. Exotische geuren en vernieuwende smaken worden op een unieke manier gepresenteerd.

Kies uit een ruime hoeveelheid soorten losse thee of gevulde theezakjes, van de meest vertrouwde smaken tot unieke seizoensspecials. Onze thee vindt zijn oorsprong in Sri Lanka. Met Puritea genieten jouw gasten van eerlijke en pure thee

Een theebeleving op maat

Om de beleving voor je gasten compleet te maken bieden we passende thee accessoires, zoals theeglazen, theezeefjes en theedienbladen. Met onze theedienbladen kun je losse thee aanbieden bij de gasten aan tafel.

Je gasten kunnen vervolgens door gebruik van hun zintuigen een keuze maken. Samen met jou maken we elk theemoment speciaal en creëren we de beste theebeleving voor jouw horecagelegenheid. Daarbij is het (her)bestellen van thee en accessoires voor jou een makkelijk (online) proces.

De voordelen van Puritea in de horeca:

Een theebeleving op maat voor jouw concept;

Vertrouwde smaken en unieke seizoensspecials;

Compleet aanbod van theedienbladen tot zeefjes;

(Her)bestellen gaat makkelijk via de website;

Gratis horeca proefpakket

Ervaar de beleving van Puritea, vraag nu gratis ons proefpakket aan met diverse theesmaken en informatie over onze producten en prijzen.

Maak kennis met Puritea

Om te onderzoeken of Puritea past bij jouw horecagelegenheid willen we graag met je meedenken over de mogelijkheden. Om kennis te maken kunnen we een afspraak inplannen of een gratis proefpakket toesturen. Dit biedt de mogelijkheid om vrijblijvend te kijken of Puritea past bij jouw restaurant, café of andere horecagelegenheid. Neem hiervoor contact met ons op.

De beste kwaliteit

Wij importeren alleen de beste thee uit Sri Lanka: geurig, vers en zonder kunstmatige toevoegingen.